Prepodnevni termini Tai Chi’ja u Beogradu

Prepodnevni termini Tai Chi’ja u Beogradu

Jutro je doba dana kada se sve budi. Sunce izlazi, u prirodi biljke i životinje započinju novi dnevni ciklus. Prepodnevni termini Tai Chi’ja u Beogradu pripremiće vaše telo i um  za aktivnosti koje vas očekuju u novom danu. Veoma je važno da lepo i harmonično započnemo dan. Znate onu poslovicu: „Po jutru se dan poznaje“? Tradicionalna kineska medicina nam to potvrdjuje činjenicom da se mnogi važni meridijani aktiviraju baš u jutarnjim satima i da je to idealno vreme za vežbu. Isto tako poželjno je zaspati pre 23h da bi organizam stigao da se oporavi i regeneriše.

Prepodnevni termini Tai Chi'ja u Beogradu
Prepodnevni termini Tai Chi’ja u Beogradu

Efekti prepodnevnog vežbanja

Vežbanje Tai Chi-ja u prepodnevnim satima dobro je jer nas istovremeno razbudjuje i omogućava priliv nove energije. Ove lagane fizičke vežbe ne zamaraju naše telo te tako imamo dovoljno snage za novi dan.Pokreti Tai Chi-ja mogu se opisati kao fizički lagani ali energetski izuzetno moćni. Pokretanjem energije kroz meridijane jačamo svoje telo iznutra. Um nam postaje bistar a duh se uskladjuje sa ritmom univerzuma. Nakon vežbanja osećamo se u harmoniji sa samim sobom i sa okolinom. .To nam pruža mnogo veću uspešnost u aktivnostima koje nam predstoje.

U Dositejevoj ulici

Ovakva drevna kineska praksa omogućava nam mnogo bolje zdravlje na duže staze i veliki priliv vitalne energije. Leti vežbamo na otvorenom na Kalemegdanu, a tokom zime i hladnijih dana u Dositejevoj ulici u Beogradu. Utorkom i četvrtkom od 9h. Pridružite nam se!

Instruktorka Isidora Milošević

Časove vodi instruktorka Isidora Milošević, koja se već dvadeset godina bavi ovom drevnom veštinom. Magistar je pozorišne produkcije i diplomirani filolog. Tečno govori nekoliko stranih jezika. Osnivač je Holističkog centra Sfera, gde danas prenosi svoje dragoceno znanje.

Kod savladavanje ove veštine, zdravlja i dugovečnosti, kao i meditacije u pokretu potrebna je dobra volja i malo upornosti u početku. Prepodnevni termni Tai Chi’ja su inspirativni i vema efektivni.

Belgrade, Serbia

One Reply to “Prepodnevni termini Tai Chi’ja u Beogradu”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *