Online kurs Tai Chi, Qi Gong, teorija i meditacija

Nakon više od 20 godina iskustva u prenošenju ove drevne veštine, oformila sam program koji sam prilagodila online načinu učenja. Neophodno je znati zašto se praktikuje Tai Chi i Qi Gong , jer ovaj metod nije samo fizička vežba.  On u velikoj meri utiče na naš fizičko stanje i poboljšava ga. To je pokret energije u telu, naše životne energije i istovremeno način da usmerimo um i misli u odredjenom pravcu, da se fokusiramo na pokrete, na telo, um i energiju.

To je put da bolje upoznamo sebe i razvijemo svoje potencijale. Misao vodi pokret,  jednostavno je reći da je to suština, ali potrebno je dosta vežbe da bi to u potpunosti ostvarili. Ovakav kocept časa nam to omogućava.

Benefiti su veliki. Od fizičkog jačanja tela, boljeg držanja, preko mentalne fokusiranosti i opuštanja koji teku paralalno, do primene ovih principa u svakodnevnom životu. Poboljšanje zdravstvenog stanja, povećanje životne energije i elana, postizanje uspeha i u drugim sferama i shvatanje holističkog principa u životu.

Online časovi preko Zoom platforme,  počinju od februara, tj. 31. januara,  ponedeljkom od 18h.

Jedan ciklus traje 6 nedelja. Ako neki čas preskočite, dobićete snimak časa uz koji možete vežbati.

Čas traje 75min i ima nekoliko segmenata. Okvirno, čas teče sledećim redosledom:

5-10 minuta meditacije koje će biti vodjene na različite načine inspirisane  raznovrsnim

tradicijama da bi se energetski pripremili

10 min predavanje o principima Tai Chija i Qi Gonga, kineskoj filozofiji i mudrosti, taoističkim i budističkim principima i slčnim temama u kontekstu daljih vežbi i shvatanju motivacije za rad.

20 min vežbe zagrevanja, ravnoteže, snage i elastičnosti

20 min jednog od setova Qi Gong vežbi

20 min Tai Chi elementi ili forme

Za sva dodatna pitanja možete se obratiti na mejl isidoramildao gmail.com ili na Viber +381637808132

Online časovi preko Zoom platforme,  počinju od februara, tj. 31. januara,  ponedeljkom od 18h. Jedan ciklus traje 6 nedelja. Ako neki čas preskočite, dobićete snimak časa uz koji možete vežbati.

Do početka leta biće održana 4 različita ciklusa, a tokom jula i avgusta u Beogradu će biti organizovana grupa uživo, individualne konsultacije i druženje. Polaznici sva 4 onine ciklusa i petog ciklusa u Beogradu dobiće sertifikat o učešću

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *